Ateliere de weekend
Orășelul Cunoașterii

Atelierele cunoașterii

află despre noi

Atelierele cunoașterii

 

Duminică 12 mai ora 11:00
LUMEA CUANTICĂ
-astrofizică distractivă-

 

Lumea cuantică este lumea particulelor foarte mici (electroni, protoni, neutroni, quarci, fotoni, etc). Ceea ce nu știați despre particulele foarte mici este că sunt șmechere și, atunci când nu te uiți la ele, pot avea mai multe “fețe” sau pot fi în mai multe locuri deodată. Imediat cum le privești…se schimbă. Să le prindem și să le analizăm!!!

 

Duminică 19 mai ora 11:00
CINE A FOST LEONARDO DA VINCI?

 

Pentru Leonardo da Vinci arta și știința au mers mână în mână. Hai să construim PODUL fără cuie, sfoară sau șuruburi. Nu, nu suntem magicieni! Chiar este posibil! Atelier in parteneriat cu Editura Pandora M. Fiecare participant va primi volumul Cine a fost Leonardo da Vinci? din colecția “Cine?Ce?Unde?”.

 

Duminică 26 mai ora 11:00
WATER FUN EXPERIMENTS

 

Vine vara, e cald, iar jocurile cu apă sunt fascinante pentru copii. Haideți să adaugăm și câteva explicații științifice în jocurile lor! Să descoperim ce sunt polimerii și ce legatură au cu apa? Ce este forța centrifugă și cum reușește să țină apa la distanță de capul nostru, câteodată, dar și cum se fac șerpișorii de spumă sau balonul de săpun pătrat?!

 

Atelierele de duminică se adresează copiilor de peste 4 ani. Durata atelierului este de o oră. Costul unui atelier este de 35 de lei/persoană. Dacă după înscriere nu mai puteți participa la atelier vă rugăm să ne anunțați. Participarea se face prin înscriere telefonică la numarul 0723390449 sau prin email la contact@oraselulcunoasterii.ro

 

ABONAMENT
Pentru participarea la atelierele de duminică puteți opta și pentru abonament. Costul pentru 4 ateliere este de 120 lei și include o vizită gratuită în Orășel pentru un adult și un copil. Abonamentul la atelierele de duminică este valabil 3 luni din momentul achiziționării.

 


Ştiinţa este mai mult un mod de gândire decât o acumulare de cunoştinţe.

Ultima știre

ultimul eveniment privind orășelul cunoașterii

Partenerii noștri

Le mulțumim din suflet partenerilor noștri
care ne susțin constant

394103_367036556713104_774900440_n

Fii la curent cu noi

Înscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și evenimente.
Email