Ateliere de weekend
Orășelul Cunoașterii

Atelierele cunoașterii

află despre noi

Atelierele cunoașterii

 

Duminică 3 noiembrie ora 11:00
CIRCUITUL ELECTRIC
 
Descoperim ce se află dincolo de becul ce ne luminează casa. Construim un circuit electric și înțelegem, testând, ce însemnă conductor și izolator, dar și circuit în serie sau în paralel.

 

Duminică 10 noiembrie ora 11:00
NEBULOASĂ LA BORCAN
– astrofizică distractivă-

 

Este sezonul proviziilor pentru iarnă! Ati pus…Nebuloasă …la borcanUnul dintre cele mai frumoase fenomene din Univers, acum reprodus în laboratorul de astrofizică, la scară mult mai mică, dar pe înțelesul tuturor!
Duminică 17 noiembrie  ora 11:00
CE SUNT MARILE PIRAMIDE? – CEA MAI STABILĂ FORMĂ
De mii de ani oamenii construiesc piramide uriașe. De ce au optat acele civilizații pentru această formă și nu pentru cub? Cum se realizează o construcție? Dar cea mai stabilă dintre ele? Atelier in parteneriat cu Editura Pandora M. Fiecare participant va primi volumul Ce sunt Marile Piramide? din colecția “Cine?Ce?Unde?”.

 

Duminică 24 noiembrie  ora 11:00
ZMEUL MAGNETIC
 Vom explora o forță invizibilă și puternică! Nu, nu suntem într-un film SF, forța chiar se află în jurul nostru, în diferite dispozitive și se numește MAGNETISM. Vom învăța cum acționează și construim un zmeu…magnetic.

 

Atelierele de duminică se adresează copiilor de peste 4 ani. Durata atelierului este de o oră. Costul unui atelier este de 35 de lei/persoană. Dacă după înscriere nu mai puteți participa la atelier vă rugăm să ne anunțați. Participarea se face prin înscriere telefonică la numarul 0723390449 sau prin email la contact@oraselulcunoasterii.ro

 

ABONAMENT
Pentru participarea la atelierele de duminică puteți opta și pentru abonament. Costul pentru 4 ateliere este de 120 lei și include o vizită gratuită în Orășel pentru un adult și un copil. Abonamentul la atelierele de duminică este valabil 3 luni din momentul achiziționării.

 


Stiinta nu a rezolvat niciodata o problema fara sa creeze alte 10.

Ultima știre

ultimul eveniment privind orășelul cunoașterii

Partenerii noștri

Le mulțumim din suflet partenerilor noștri
care ne susțin constant

394103_367036556713104_774900440_n

Fii la curent cu noi

Înscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și evenimente.
Email