Ateliere de weekend
Orășelul Cunoașterii

Atelierele cunoașterii

află despre noi

Atelierele cunoașterii

 

Sâmbătă 2 martie ora 11:00
LEGO modul 4  TITIREZUL

 

Continuăm descoperirile fizicii și matematicii prin fascinanta lume Lego. Azi echilibru, centru de greutate si viteza dubla de transmisie!!

 

Duminică 3 martie ora 11:00
OGLINDA

 

Invenție științifică sau artă? Să ne oglindim: poți crede ceea ce vezi ?! Și totuși oglinzile spun adevărul sau mint? O scurtă istorie a inventării oglinzii descoperind materiale din care se pot face oglinzi moderne. Vom decora o oglindă, pentru mama.

 

Sâmbătă 9 martie ora 11:00
PROVOCAREA LEGO modul 4  TROLIUL

 

Ce este un mecanism cu clichet?

 

Duminică 10 martie ora 11:00
CĂSUȚE DE PĂSĂRELE

 

Cuiburile sunt locuri calde și sigure unde păsările depun ouă și unde puii se dezvoltă dupa ce au ieșit din găoace. Haideți să le construim împreună, acum, când ele se întorc din migrație și au nevoie de adăposturi noi!

 

Duminică 17 martie ora 11:00
FAZELE LUNII- astrofizică distractivă

 

Ce se ascunde pe partea cealaltă a Lunii? De ce Luna iși schimbă forma zi de zi? Care-i faza? Ce sunt “Fazele Lunii”? Vom afla cu ajutorul unei porții delicioase de Oreo multe informații interesante, dar mai ales cum să sculptăm științific!

 

Duminică 24 martie ora 11:00
Cine a fost Newton? LEAGANUL LUI NEWTON

 

Impuls, ciocniri, reacții în lanț – nu este un film de acțiune, ci știință în interpretarea noastră și a renumitului…Newton ! Vom realiza un leagăn. Al lui Newton, evident!Atelier in parteneriat cu Editura Pandora M. Fiecare participant va primi volumul Cine a fost Isaac Newton? din colecția “Cine?Ce?Unde?”

 

Duminică 31 martie ora 11:00
POTRIVEȘTE-LE-ELECTRIC!

 

Te-ai întrebat vreodată cum circulă curentul electric? Ce îl lasă sa treacă sau ce nu? Ce este un circuit închis? Hai să descoperim împreună și să construim un joc ce te va ajuta să ințelegi toate aceste noțiuni!

 

Provocarea Lego se adreseaza copiilor cu vârsta între 6-9 ani. Modulul cuprinde 4 ședințe, cu durata de 75 de minute fiecare, costul modulului este 240 lei. Individual, costul unei singure ședințe este 70 lei.
Atelierele de duminică se adresează copiilor de peste 4 ani. Durata atelierului este de o oră. Costul unui atelier este de 35 de lei/persoană.  Dacă după înscriere nu mai puteți participa la atelier vă rugăm să ne anunțați.   Participarea se face prin înscriere telefonică la numarul  0723390449 sau prin email la contact@oraselulcunoasterii.ro
ABONAMENT
Pentru participarea la atelierele de duminică puteți opta și pentru abonament. Costul pentru 4 ateliere este de 120 lei și include o vizită gratuită în Orășel pentru un adult și un copil. Abonamentul la atelierele de duminică este valabil 3 luni din momentul achiziționării.

Ştiinţa este magie care funcţionează.

Ultima știre

ultimul eveniment privind orășelul cunoașterii

Partenerii noștri

Le mulțumim din suflet partenerilor noștri
care ne susțin constant

394103_367036556713104_774900440_n

Fii la curent cu noi

Înscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și evenimente.
Email