Ateliere de weekend
Orășelul Cunoașterii

Atelierele cunoașterii

află despre noi

Atelierele cunoașterii

 

Duminică 6 octombrie ora 11:00
FAZELE LUNII
-astrofizică distractivă-

 

Ce se ascunde pe partea cealaltă a lunii? De ce Luna iși schimbă forma zi de zi? Care-i faza? Ce sunt “Fazele Lunii”? Vom afla cu ajutorul unei porții delicioase de Oreo multe informații interesante, dar mai ales cum să sculptăm științific!

 

Duminică 13 octombrie ora 11:00
CĂLĂTORIE ÎN UNIVERS #VR

 

Ce-ar fi să ne petrecem acest weekend pe lună? Da, desigur, cu #VR se poate. Comandant de navă : #Cristian Român. Vom vedea cum arată planetele prin ochii unui astronaut, facem experimente fizice, aflăm curiozități din lumea astronauților.
Sunteti gata de decolare în Spațiu?

 

Duminică 20 octombrie  ora 11:00
CINE A FOST WALT DISNEY?-  ZOOTROPUL
Imagini în mișcare. Haideți să vedem când a apărut animația și să ne facem propriile desene animate cu un tambur …magic! Suntem cineaști! Atelier in parteneriat cu Editura Pandora M. Fiecare participant va primi volumul Cine a fost Walt Disney? din colecția “Cine?Ce?Unde?”.

 

Duminică 27 octombrie  ora 11:00
LABORATORUL LUI MERLIN
 Suntem în laboratorul celui mai vestit vrăjitor din toate timpurile! Magia plutește în aer! Credem asta sau să-i explicăm știintific, inclusiv lui Merlin, ce se întâmplă de fapt cu gheața carbonică ?!

 

Atelierele de duminică se adresează copiilor de peste 4 ani. Durata atelierului este de o oră. Costul unui atelier este de 35 de lei/persoană, cu excepția atelierului din 13 octombrie, al cărui cost este de 60 lei/copil și care nu intra în abonament. Dacă după înscriere nu mai puteți participa la atelier vă rugăm să ne anunțați. Participarea se face prin înscriere telefonică la numarul 0723390449 sau prin email la contact@oraselulcunoasterii.ro

 

ABONAMENT
Pentru participarea la atelierele de duminică puteți opta și pentru abonament. Costul pentru 4 ateliere este de 120 lei și include o vizită gratuită în Orășel pentru un adult și un copil. Abonamentul la atelierele de duminică este valabil 3 luni din momentul achiziționării.

 


Nu am esuat. Am descoperit doar 10 000 de metode care nu functioneaza.

Ultima știre

ultimul eveniment privind orășelul cunoașterii

Partenerii noștri

Le mulțumim din suflet partenerilor noștri
care ne susțin constant

394103_367036556713104_774900440_n

Fii la curent cu noi

Înscrie-te la newsletter pentru a afla ultimele noutăți și evenimente.
Email